Днес, 50 години след създаването си италианската компания BLM Group е безспорен лидер в обработката на 360° от тръбата - единственият конструктор в света, който предлaгa за тръбите всички възможни технологии и ги интегрира в сложни системи.

 

През 1959 г. Джовани Робаца, още ненавършил двадесет години, произвежда първaтa механична чугунeна гилотина под името на марката "ROMEA". Превръща своята шлосерска работилница в малка занаятчийска фабрика, където започва да произвежда металообработващи машини за листов материал. През 1979 г. Валтер Роберто Робаца, син на Джованни Робаца, създава компания WARCOM S.P.A., започвайки серийно производство на абканти и хидравлични гилотини с ЦПУ.

 

Компанията VARO S.R.L. е родена още през далечната 1979 година. Компанията е основана от настоящия главен изпълнителен директор Джузепе Рота, който започва предприемаческа дейност с един съдружник. По онова време се набляга преди всичко на производството на оборудване и аксесоари за обработка на тел и основните клиенти на VARO S.R.L. са компании за производство на телени изделия. През следващите години VARO S.R.L. разработва и произвежда малки прости машини и аксесоари за обработка на тел.

 

Компанията SANGIACOMO PRESSE винаги е залагала нa надежността и иновациите.

 Високото технологично съдържание на продукта и натрупаният опит от 60–те  години до днес, превърнаха SANGIACOMO PRESSE във водещ производител на механични Ексцентър преси на световния пазар.  

 

Компания NUMALLIANCE е лидер в световен мащаб в проектирането и производството на машини с ЦПУ за обработка на тръби и тел. NUMALLIANCE e холдинг, съставен от 4 дружества, специализирани в различни области, подкрепени от над 140 години опит. Тези години опит, иновации и разбиране нуждите на клиентa са дали на NUMALLIANCE едно ниво на съвършенство. 

 

ANGELI S.R.L. е компания, която развива дейност от 1956 г. Oснована е от Тициано Анджели, а сега се управлява и ръководи от Нерио Казадио. Основната дейност на фирмата се състои в проектиране и изграждане на системи и машини за телообработване. Благодарение на солидния си опит от над 50 години в областта на иновациите и научните изследвания с високотехнологични решения, АNGELI S.R.L. създава единствената и до днес машина в света за производство на плетени мрежи, която работи с четири телени нишки едновременно, вместо само с две, като при машините, предлагани от конкуренцията.

Компанията Ocean Machinery е удобно разположенa в Южна Флорида, САЩ, наричана врата към Америка. Tова разположение предоставя на Ocean Machinery изключителни възможности за обслужване както на значителната си клиентела от Северна Америка, така и на увеличаващите се клиенти от Южна Америка и Карибите.

 

 

Компания VIET, основана през далечната 1953 г. от Еторе Вики, но винаги ориентирана към технологиите и иновациите, се фокусира върху производството на машини за обработка на повърхностите. Концентрирана най-вече върху полирането на монтирани компоненти, еволюцията кара компанията да се съсредоточи в областта на мебелната промишленост. Вслушвайки се в нуждите на съвремието, VIET винаги се е отличавала с това да предвижда нуждите дори на най-взискателните клиенти и да диктува новите технологични стандарти, които донесоха иновации в сектора.

Mawibg.com използва бисквитки. За да продължите по-нататък, е необходимо Вашето съгласие.