Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

ЗА НАС


Нашата фирма е основана през 2009 година в България като търговска фирма за внос и износ. От самото начало сме заложили на честност, точност и прозрачност с цел не само продажби, а и полагане на здрави основи.

За да гарантираме пред българските си партньори отличното реноме на Мавви ЕООД ,сме в тясно сътрудничество фирми-световни лидери в секторите за производство на машини за металообработване и сме техен изключителен представител. Следвайки изключителната необходимост да се осигури сигурност на партньорите ни сме подсигурили в нашият екип и техници специално обучени и специализирали в Италия.

Винаги сме отворени за диалог с нашите клиенти, следвайки техните нужди, реализирайки по най-добрия начин техните проекти, изучавайки и оптимизирайки различните варианти на производствените процеси.

Широката гама от машини, които предлагаме са автоматизирани със специализиран софтуер, включително и машините за обработка на желязо за железобетон, заваръчни машини,заваръчни машини за огради, огъващи машини 2Д и 3Д и машините за изправяне и рязане.

Ще се радваме да бъдем партньори в едно бъдещо сътрудничество. Не се колебайте да зададете въпросите си и да се свържете с нас !

Нашият успех в цифри


1500
Продукта

52
Клиента

102
Изпълнени обекта

Нашите клиенти за нас


В качеството си на представители на фирма BLM Group, ни беше оказана необходимата техническа и логистична помощ при доставката на машини за дисково рязане на тръби и пръти. Пожелаваме им да поддържат добрата работа с клиентите и да продължават да оказват необходимата помощ по време експлоатацията на машините.

Милка Йорданова - Метал Ин ЕООД

Доставеното оборудване е с високото качество и производителност, и доказва високата си надеждност по време на експлоатация. Ценим високо отличната комуникация с фирма Мавви ООД, за бързото решаване на всички възникнали в последствие въпроси и проблеми. Препоръчваме фирма Мавви ООД на неговите бъдещи бизнес партньори, като един коректен партньор.

Дилян Иванов - Драат Хандел ЕООД

Mawibg.com използва бисквитки. За да продължите по-нататък, е необходимо Вашето съгласие.